Followers

NOVEL : SUNGGUH AKU GILAKAN KAU (SAGK)

ADa yang rindu pada Danial dan Rene? ADa berita baik yang saya nak kongsikan! Al-hamdulilah.. my very first baby SAGK akan diterbitkan oleh PENULISAN2U  tak lama lagi. Terima kasih atas sokongan awak-awak semua yang ikut novel ni..Tak kisahlah yang jadi SR atau pengomen tegar selama ni.. Amat saya hargainya.. Tak berbalas rasanya.. SOb sob.. 

Tarraa... cun tak cover??? 

Pada sesiapa yang menunggu ( aceh! macam ramai benar yang menunggu ek?) perjalanan Danial & Rene sampai ke babak akhir kisah sengal mereka berdua- kena dapatkan novel ni nanti... hehehe.. Dorang bersama ke akhir hayat kah? Dapat ke masing-masing tahu isi hati dorang tu sebenarnya? Atau ikatan perkahwinan dorang tak sampai sebulan? Haaaa....  





28 comments:

  1. salam.. wahh.. bestnyer... lama tgu tau izz... alau nak order dgn izz boleh tak?.. nak TT... pls...

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam .. taraa.. akhirnya keluar juga.. alhamdulilah.. :D

      Delete
  2. salam x sabar ni nak dapatkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq baby mio :) harap berpuas hati nnti

      Delete
  3. dh nk kuar x lama lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup wida.. :) insyaallah hjg bln nnti

      Delete
  4. Tahniah.... Kene beli ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ <3 <3 kena beli klu nk tau endingnya.. hahaha

      Delete
  5. Replies
    1. TQ Nik Ainaa <3 harapannya berbaloi bila dah beli nnti

      Delete
  6. Best sangat.. Tak sabar nak tunggu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Rainz Hanan <3 insyaallah mggu depan ada kot..

      Delete
  7. Sy baru hbs marathon citer ni. Tau psl ur blog dr group novel di fb. Tak sbr nak peluk buku ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Miss Nur :) err.. tahu dari grup fb mane ek? hehehe...

      Delete
  8. lzz.dah ada di kedai buku ke nobel SAGK.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum ada lagi. masih dalam proses cetak. mgkn awl bln 4 nnti ada dekat kedai buku.

      Delete
  9. Bukak utk oder list x? Nak oder...

    ReplyDelete
  10. kita datang nak ucapkan tahniah di sini. dushh dushhh ada bunga api sekali ni untuk awak. semoga terus gigih menulis. fightingggg!

    ReplyDelete
  11. dh bc..mmg best..suka lar danial & rene tu..hee

    ReplyDelete
  12. Dh beli pon...best sgt! Tahniah cik writer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih tini! :)) syukur ramai juga yg suka dgn SAGK>>

      Delete
  13. best giler cite izz alejandra,,,, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dax liana :) alhamdulilah awk sukaaaaaa.. <3

      Delete
  14. cam ner nak beli? beli online boleh x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kedai buku patutnya dah ada.. MPH, POPULAR, minerva... klu tak jumpa boleh beli online dengan penulisan2u. :) dapat diskaun lagi RM3 klu beli online

      Delete
  15. Congratulations mmg best novel ni thumbs up cepat2 lh berkarya lg ;) mmg best

    ReplyDelete
  16. Salam Izz.
    Saya dah beli novel ni semalam, dn dah khatam pun, tahniah jalan cerita menarik walau jln cerita ada hampir sama dgn novel novel lain. Tapi yg sedih kualiti cetakan tak memuaskan, ada page blurr nak tukar pun kat kedai cuma tinggal 1 je last.. Harap ada kelainan pada karya seterusnya...suka sangat ngan watak Danial!!

    ReplyDelete

terima kasih kerana tinggalkan jejak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...