Followers

NOVEL : SUNGGUH AKU GILAKAN KAU (SAGK)

ADa yang rindu pada Danial dan Rene? ADa berita baik yang saya nak kongsikan! Al-hamdulilah.. my very first baby SAGK akan diterbitkan oleh PENULISAN2U  tak lama lagi. Terima kasih atas sokongan awak-awak semua yang ikut novel ni..Tak kisahlah yang jadi SR atau pengomen tegar selama ni.. Amat saya hargainya.. Tak berbalas rasanya.. SOb sob.. 

Tarraa... cun tak cover??? 

Pada sesiapa yang menunggu ( aceh! macam ramai benar yang menunggu ek?) perjalanan Danial & Rene sampai ke babak akhir kisah sengal mereka berdua- kena dapatkan novel ni nanti... hehehe.. Dorang bersama ke akhir hayat kah? Dapat ke masing-masing tahu isi hati dorang tu sebenarnya? Atau ikatan perkahwinan dorang tak sampai sebulan? Haaaa....  





28 comments:

Zakiah Halim said...

salam.. wahh.. bestnyer... lama tgu tau izz... alau nak order dgn izz boleh tak?.. nak TT... pls...

baby mio said...

salam x sabar ni nak dapatkan.

wida said...

dh nk kuar x lama lg...

Anna Masuri said...

Tahniah.... Kene beli ni...hehehe

Nik Ainaa said...

Confirm beli :)

Rainz Hanan said...

Best sangat.. Tak sabar nak tunggu ..

miss nur said...

Sy baru hbs marathon citer ni. Tau psl ur blog dr group novel di fb. Tak sbr nak peluk buku ni

Izz Alejandra said...

w'salam .. taraa.. akhirnya keluar juga.. alhamdulilah.. :D

Izz Alejandra said...

tq baby mio :) harap berpuas hati nnti

Izz Alejandra said...

yup wida.. :) insyaallah hjg bln nnti

Izz Alejandra said...

TQ <3 <3 kena beli klu nk tau endingnya.. hahaha

Izz Alejandra said...

TQ Nik Ainaa <3 harapannya berbaloi bila dah beli nnti

Izz Alejandra said...

TQ Rainz Hanan <3 insyaallah mggu depan ada kot..

Izz Alejandra said...

Thanks Miss Nur :) err.. tahu dari grup fb mane ek? hehehe...

idah wawasan said...

lzz.dah ada di kedai buku ke nobel SAGK.

Izz Alejandra said...

belum ada lagi. masih dalam proses cetak. mgkn awl bln 4 nnti ada dekat kedai buku.

zainasisters shop said...

Bukak utk oder list x? Nak oder...

mardihah said...

kita datang nak ucapkan tahniah di sini. dushh dushhh ada bunga api sekali ni untuk awak. semoga terus gigih menulis. fightingggg!

eHaZieLaH said...

dh bc..mmg best..suka lar danial & rene tu..hee

tini said...

Dh beli pon...best sgt! Tahniah cik writer!

Izz Alejandra said...

thanks ehazielah ... :))

Izz Alejandra said...

terima kasih tini! :)) syukur ramai juga yg suka dgn SAGK>>

Dax Liana said...

best giler cite izz alejandra,,,, :)

miss lynda said...

cam ner nak beli? beli online boleh x?

Izz Alejandra said...

thanks dax liana :) alhamdulilah awk sukaaaaaa.. <3

Izz Alejandra said...

kat kedai buku patutnya dah ada.. MPH, POPULAR, minerva... klu tak jumpa boleh beli online dengan penulisan2u. :) dapat diskaun lagi RM3 klu beli online

Anonymous said...

Congratulations mmg best novel ni thumbs up cepat2 lh berkarya lg ;) mmg best

Jue-diva said...

Salam Izz.
Saya dah beli novel ni semalam, dn dah khatam pun, tahniah jalan cerita menarik walau jln cerita ada hampir sama dgn novel novel lain. Tapi yg sedih kualiti cetakan tak memuaskan, ada page blurr nak tukar pun kat kedai cuma tinggal 1 je last.. Harap ada kelainan pada karya seterusnya...suka sangat ngan watak Danial!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...