Followers

NOVEL : SUNGGUH AKU GILAKAN KAU (SAGK)

ADa yang rindu pada Danial dan Rene? ADa berita baik yang saya nak kongsikan! Al-hamdulilah.. my very first baby SAGK akan diterbitkan oleh PENULISAN2U  tak lama lagi. Terima kasih atas sokongan awak-awak semua yang ikut novel ni..Tak kisahlah yang jadi SR atau pengomen tegar selama ni.. Amat saya hargainya.. Tak berbalas rasanya.. SOb sob.. 

Tarraa... cun tak cover??? 

Pada sesiapa yang menunggu ( aceh! macam ramai benar yang menunggu ek?) perjalanan Danial & Rene sampai ke babak akhir kisah sengal mereka berdua- kena dapatkan novel ni nanti... hehehe.. Dorang bersama ke akhir hayat kah? Dapat ke masing-masing tahu isi hati dorang tu sebenarnya? Atau ikatan perkahwinan dorang tak sampai sebulan? Haaaa....  





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...